Vastgoedontwikkeling

Thebe vernieuwt en ontwikkelt vastgoed. Daardoor kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden. Verdiep u in de toekomstplannen van Thebe.  

Thuis in de toekomst 

Onder het motto ‘Thuis in de toekomst’ is Thebe bezig met een grote vernieuwing van het vastgoed. Zo willen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden. Dit plan krijgt nu al een duidelijk gezicht. Bijvoorbeeld bij de nieuwbouw in Baarle-Nassau, Breda en Goirle. Een onderdeel van het programma is het investeren in nieuwe woonzorgplannen. Daardoor kunnen mensen langer thuis wonen en kan Thebe eventuele zorg op een passende manier verlenen. 

Samen leven op maat 

In dit plan voor nieuwe woonvormen kunnen mensen zelfstandig wonen, elkaar steunen en zorg en diensten van Thebe ontvangen. Dit is een belangrijke oplossing om de groei van de vergrijzing en de beperkte beschikbaarheid van zorgpersoneel op te vangen. Thebe kan en wil dit niet alleen doen. Juist door een goede samenwerking met partners in zorg, welzijn, vastgoed en diensten ontstaat kracht.  Bekijk hier onze folder.