Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit of een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Toekomstvisie 2030

Wij zien volop kansen voor de toekomst! Daarom richt Thebe, samen met andere (zorg-)organisaties, cliënten en hun naasten, de toekomst van ouderenzorg en wijkverpleging opnieuw in. Daar vertelt Lot, onze digitale collega, u graag alles over in de onderstaande video.

De Bedoeling van Thebe

Thebe heeft in 2022 haar visie op zorg in 2030 opgeschreven. Wij geloven in een toekomst waar iedereen zoveel mogelijk zelfstandig wil blijven en zo min mogelijk afhankelijk wil zijn van anderen en van zorg.
Onze toekomstvisie is een hoopvol verhaal, maar wordt pas van waarde als we er met zijn allen aan bouwen. De uitdagingen zijn van ons allemaal! Wilt u ook uw bijdrage leveren?

Eerlijk gesprek

De komende jaren neemt het aantal ouderen in Nederland toe en staan we voor de uitdaging met minder professionals de gevraagde zorg te bieden. Een eerlijk gesprek over de zorgvraag is belangrijk. Om uw mogelijkheden goed te onderzoeken stellen we bijvoorbeeld de vraag; wat is er mogelijk als u het (weer) leert zelf te doen, eventueel met hulp van uw naasten? Welke hulpmiddelen zijn er die u kunnen ondersteunen? Wat blijft er dan over waar u professionele zorgondersteuning van Thebe bij nodig heeft?

Veranderen doen we in kleine stappen. We betrekken u graag. Iedereen die verbonden is met Thebe kan meebouwen aan de toekomst. Op verschillende manieren. Meld u daarom aan op ons platform om nieuwsupdates te ontvangen en uw tips, tops en mening met ons te delen. Kortom: bouw mee!

www.toekomstvanthebe.nl