Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit of een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Bedoeling van Thebe

Binnen Thebe werken wij volgens een zorgfilosofie die wij De Bedoeling noemen. De Bedoeling is het vertrekpunt van al ons handelen en staat centraal in alles wat we doen. 

De Bedoeling van Thebe 
Wij zijn Thebe, professionals en vrijwilligers in de zorg. Zorgverbeteraars. Aanpakkers. Loslaters. Samenwerkers. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie.

De Bedoeling is dat...
 

onze zorgverlening u helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Het liefst zonder, maar altijd met zo min mogelijk professionele zorg. Dit realiseren we samen met u, uw naasten, mantelzorgers, vrijwilligers en met andere professionals. 

Kortom, het is onze Bedoeling dat u uw eigen leven blijft leiden, waar u ook woont. Als u zorg nodig heeft die wij écht niet kunnen bieden in uw thuissituatie, dan kan het wonen op een van de woonzorglocaties van Thebe uitkomst bieden. Hier is het leven net als thuis. 

Waar kunt u op rekenen? 

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. 

Vanuit een brede kijk op gezondheid, welzijn en zingeving ondersteunen wij u en uw netwerk op een persoonlijke manier. 

Want ieder mens is uniek! 

Klik hieronder op de link om de Bedoeling visual te bekijken.

De bedoeling visual