Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit of een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Thebe Extra

Ledenvereniging Thebe Extra is ontstaan uit zorgorganisatie Thebe. De twee organisaties zijn dus van oudsher met elkaar verbonden. Thebe is een zorgorganisatie die essentiële en professionele zorg biedt aan inwoners van Noord-Brabant. Thebe Extra richt zich meer op preventie. Wat beide organisaties gemeen hebben, is dat uw zelfstandigheid en eigen regie voorop staan.

Ledenvereniging Thebe Extra

Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar… dat is waar Thebe Extra voor staat. Dat doen we met en voor de leden. Zo voorzien we de leden van advies, organiseren we activiteiten en cursussen (zowel ontspannend als informatief) en bieden we diverse diensten op het gebied van wonen, welzijn en gezondheid. Denk hierbij aan ledenavonden, dagtochten, excursies en creatieve workshops. En dat is niet alles… als lid ontvangt u kortingen op o.a. artikelen van Medipoint, sportscholen en diensten aan huis zoals de kapper, opticien, klushulp en pedicure. Volop voordeel dus!

Lid worden van Thebe Extra?

Een lidmaatschap kost € 20,50 per jaar. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Zorgorganisatie Thebe

Heeft u een zorgvraag en hiervoor een indicatie of een verwijzing van uw arts? Dan kunt u bij Thebe terecht voor dagbesteding, wijkverpleging, tijdelijk of permanent wonen in één van de 25 woonzorgcentra.

Heeft u zorg of begeleiding nodig?

Neem dan contact op met Thebe. Een zorgconsulent gaat met uw zorgvraag aan de slag en kijkt samen met u naar een passende oplossing. Om voor zorg van Thebe in aanmerking te komen, hoeft u geen lid te zijn van Thebe Extra.  Andersom geeft een lidmaatschap van Thebe Extra geen toegang tot zorg van Thebe.

Heeft u hulpmiddelen nodig? 

Hulpmiddelen zijn niet verkrijgbaar bij Thebe, maar hiervoor gaat u naar Medipoint. Dit staat volledig los van Thebe. Met een lidmaatschap van Thebe Extra kunt u korting krijgen op deze hulpmiddelen.