Meer informatie?

Neem dan contact op met Robert van Berkel

Interessant om te weten

Hieronder nog een aantal leuke en interessante weetjes. 

Innovatieplein

Op het intranet van Thebe staat een geheel vernieuwd innovatieplein voor medewerkers. Op dit innovatieplein is informatie te vinden over innoveren bij Thebe en hebben we een overzicht gemaakt van de innovaties die we bij Thebe gebruiken.

Meer weten?  Innovatieplein - Jet (thebe.nl)

Technokoffer 

Wist je dat we ook een technokoffer bij Thebe hebben die je kunt reserveren om in je team een aantal innovaties uit te proberen. In de technokoffer vind je bijvoorbeeld de Medico, Tessa, druppelbril. De technokoffer staat op Lage Witsiebaan in Tilburg en is te reserveren via de reserveringsmodule op Jet.

Hoe dan huis

Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig zijn vanuit de uitgangspunten Zelf, Thuis en Technologie. Wat kunnen we doen met technologie bij de mensen thuis? Waar liggen de behoeftes? Dit hebben we met een experiment onderzocht bij enkele bewoners die bij IJpelaar wonen. In de appartementen van enkele bewoners hebben we domotica geïnstalleerd, zoals automatisch openen en sluiten van de gordijnen, een stofzuigrobot, Google voor het aan- en uitdoen van de lampen en natuurlijk ook voor een leuk gesprek of goede mop. Zorgtechnologie is ingezet ter ondersteuning bij de zorgvraag zoals de medicijndispenser, Tessa voor dagstructuur, de Helpsoq voor het aan/uittrekken van steunkousen. Het experiment met de bewoners is afgerond maar we hebben wel een ‘Hoe dan huis’ ingericht, een kamer met alle snufjes die je kunt uitproberen.

Ben je geïnteresseerd om een keer te kijken of wil je meer weten, mail dan naar innovatie@thebe.nl.

Check je idee

Het je een idee of oplossing die je graag met het innovatieteam wil delen. Check dan je idee hier.

Contact

Heb je een vraag of wil je iets delen, stuur dan een mail naar innovatie@thebe.nl.