Meer informatie?

Neem dan contact op met Robert van Berkel

Wat gaan we in 2024 opstarten?

In 2024 gaan we diverse projecten opstarten. Hieronder een overzicht hiervan.

Digizorg

Digizorg, een samentrekking van "digitaal" en "zorg", is het gebruik van digitale technologieën en tools bij zorghandelingen. Door het gebruik van apps en met internet verbonden hulpmiddelen is zorg toegankelijk en nabij, wat bijdraagt aan het werkplezier van zorgprofessionals en het levensplezier van cliënten.

We gaan digizorg implementeren om de huidige processen te verbeteren en digizorg gebruiken om richting de toekomst de zorg op een hybride wijze (digizorg gecombineerd met fysieke zorg afgestemd op de individuele zorgvraag) te gaan geven.

Asset Tracking, weet waar je materialen zijn

Asset Tracking is een methode om materialen te volgen en de voorraad te beheren. Er gaat nu veel tijd verloren in het zoeken naar hulpmiddelen die we liever aan de zorg zelf willen besteden. Met een tracker is direct zichtbaar waar een hulpmiddel zich bevindt en kun je dit direct vinden. Ook biedt Asset Tracking inzicht in welke materialen waar staan zodat we een beter overzicht krijgen van beschikbare en hoeveelheden hulpmiddelen.

Rapporteren met AI/QR

We willen gaan experimenteren met gebruik van QR-codes voor snelle toegang tot zorgdossier van cliënten en daarmee toegang tot informatie over de cliënten.

Ook de inzet van Artificial Intelligence kan ons gaan helpen om diagnoses te stellen, patronen te herkennen en daarmee ‘standaard’ behandelpakketten te genereren.